⚡GIBKIE GOTOWANIE⚡ Przepis na kiełbasę Lincolnshire

Rodzaj Angielskiej kiełbasy wieprzowej z hrabstwa Lincolnshire. Najstarszy przepis pochodzi z 1886r
Wsad:
golonka wieprzowa – 1 szt
Przyprawy:
sól kuchenna – 20g/kg
pieprz czarny – 4g
bułka tarta – 120g
pietruszka nać – do smaku
woda – 200 ml
Dziękuję za oglądanie, subskrypcję, polubienie i komentarz.
SMACZNEGO !!!

5 komentarzy

  1. Witam czy pan pcha kiełbase na siłe przez wyłączaną maszynke? Jeśli tak trzeba załozyc ten plastik w kształcie zanczka mercedesa do trzymania ślimaka a pożniej lejek i na włączonej (bez nożyka) idzie o niebo łatwiej pozdrawiam.

  2. Panie Czarku proszę o głos bo ten milczący przekaz to nie jest to!!Pozdrawiam serdecznie.

Leave a Reply