Ciasto Amaretto z malinami bez pieczenia ❤️️/Amaretto cake with raspberries, without baking

Kochani, dzisiaj na szybko, delikatne ciasto bez pieczenia. Likworek Amaretto doskonale komponuje się z malinami i mascarpone. Smak lata przywołujący gorące dni. Ciasto jest bardzo proste i każdy z Was może taki przysmak przygotować bez trudności. Najlepiej smakuje na drugi dzień, gdy wszystkie smaki się dokładnie przenikną, polecam❤️️
Składniki:
330ml śmietany 30%
250g serka mascarpone
450g biszkoptów
500g malin
cukier waniliowy
15g cukru pudru
50ml likieru Amaretto
20g płatków migdałów
Ubijamy śmietanę, z dodatkiem cukru pudru i cukru waniliowego. Gdy śmietana już się ubije dodajemy na niskich obrotach mascarpone.
Układamy w naczyniu biszkopty i nasączamy je likierem Amaretto.
wykładamy ubitą masę na grubość około 2 cm. Układamy na niej maliny.
Następnie układamy ponownie biszkopty, prostopadle do tych które były na spodzie. Ponownie nasączamy je Amaretto. Nakładamy na wierzch resztę masy mascarpone i układamy na niej maliny.
Posypujemy płatkami migdałów i przybieramy listkami mięty.
Wkładamy do lodówki na około 2 godziny, aby się schłodziło. Najlepiej smakuje na następny dzień, gdy wszystkie smaki się przenikną, a ciasto będzie wilgotne i delikatne.
Smacznego:-)))
————————————————————————————————————-
Beloved, today for a quick, delicate cake without baking. Amaretto liqueur goes perfectly with raspberries and mascarpone. The taste of summer evoking hot days. The dough is simple, and each of you can prepare such a delicacy without difficulty. It tastes best on the second day when all the flavors will penetrate thoroughly. I recommend it
Ingredients:
330ml of cream 30%
250g of mascarpone cheese
450g of biscuits
500g of raspberries
vanilla sugar
15g of powdered sugar
50ml of Amaretto liqueur
20g, almond flakes
Whip the cream, with the addition of powdered sugar and vanilla sugar. When the cream is whipped, add mascarpone at low speed.
Put the biscuits in the dish and soak them with Amaretto liqueur.
Put out the compacted mass to a thickness of about 2 cm. We put raspberries on it.
Then we place the biscuits again, perpendicular to those on the bottom. We soak them with Amaretto again. We put the rest of the mascarpone on top and put raspberries on it.
Sprinkle with almond flakes and garnish with mint leaves.
Put in the fridge for about 2 hours to let it cool down. It tastes best for the next day when all the flavors will permeate, and the dough will be moist and tender.
Enjoy your meal:-)))

Leave a Reply