w

Jak gotować na parze i dlaczego :: Skutecznie.Tv – Viooo

[elementor-template id=”187″]

Gotowanie na parze jest bardzo zdrowe, gdyż ogranicza ubytek witamin, a z potraw nie wypłukiwane są minerały czy inne składniki odżywcze. Można przyrządzić posiłek bez udziału tłuszczu, a potrawy przygotowane w ten sposób są jakby delikatniejsze w smaku, a także bardziej aromatyczne niż np. potrawy smażone czy gotowane tradycyjnie. Na parze, ze znakomitym efektem, można także podgrzewać przyrządzone wcześniej dania:) Zalet jest mnóstwo i aby skorzystać z dobrodziejstwa tej metody wcale nie trzeba mieć specjalistycznych urządzeń do parowania.
Więcej porad, ale jak
i przepisów kulinarnych:

Co myślisz?

Napisane przez admin

Komentarze

Dodaj odpowiedź

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Ładowanie…

0

Komentarze

0 komentarze

TurtleDiving przedstawia: Nurkowanie Egipt Marsa Alam – Rafa Abu Dabab- http://www.turtlediving.pl – Viooo

Diving in Tulamben on USAT Liberty wreck ship HD – Viooo